illy® NESPRESSO КАПСУЛИ

illy® Classico

Со деликатни ноти на карамела

КУПИ ОВДЕ

illy® Intenso

 Со нежни ноти на какао и суво овошје

КУПИ ОВДЕ

illy® Classico Lungo

Со ноти на кармела и чоколадо

КУПИ ОВДЕ

illy® Espresso Forte

Ароматично кафе со силен интезитет

КУПИ ОВДЕ

illy® Decafeinato

Еспресо без кофеин со уникатен вкус

КУПИ ОВДЕ