illy® IPERESPRESSO КАПСУЛИ

illy® Intenso 21

 Со нежни ноти на какао и суво овошје

КУПИ ОВДЕ

illy® Brasil 21

 Со силна арома и ноти на кармела

КУПИ ОВДЕ

illy® Decaf 21

100% Арабика кафе без кофеин

КУПИ ОВДЕ

illy® Classico 18

Со деликатни ноти на карамела

КУПИ ОВДЕ

illy® Intenso 18

 Со нежни ноти на какао и суво овошје

КУПИ ОВДЕ

illy® Classico
Lungo 18

Со ноти на кармела и чоколадо

КУПИ ОВДЕ

illy® Decaffeinato 18

100% Арабика кафе без кофеин

КУПИ ОВДЕ

illy® Etiopia 18

Ароматично кафе со нежни ноти на јасмин

КУПИ ОВДЕ

illy® Brasile 18

 Со нежни ноти на какао и суво овошје

КУПИ ОВДЕ

illy® Guatemala 18

Уникатен и избалансиран вкус, со ноти на чоколадо

КУПИ ОВДЕ