illy® КАФЕ ВО ЗРНО

illy® Classico 250gr

Со деликатни ноти на карамела

КУПИ ОВДЕ

illy® Intenso 250gr

 Со нежни ноти на какао и суво овошје

КУПИ ОВДЕ

illy® Decaf 250gr

Кафе без кофеин, со ноти на карамела

КУПИ ОВДЕ

illy® Etiopia 250gr

Ароматично кафе со нежни ноти на јасмин

КУПИ ОВДЕ

illy® Brasile 250gr

Интензивно, со полн со вкус и ноти на карамела

КУПИ ОВДЕ

illy® Guatemala 250gr

Уникатен и избалансиран вкус, со ноти на чоколадо

КУПИ ОВДЕ

illy® Classico Tin 3kg

Кафе за професионална употреба, со карактеристични ноти на чоколадо и карамела и елегантни ноти на лешник и овошје

КУПИ ОВДЕ