illy ПРОИЗВОДИ

 

illy – уникатна мешавина

Одберете го вашиот тип на illy производ и препуштете се на убавината на квалитетно италијанско кафе.

Најдоброто кафе кое природата може да го понуди – резултат на осумдесет години посветеност и грижа. illy има изградено свет на искуство, вкус, наука и уметност околу задоволството од совршена шолја кафе.

illy има за цел да биде референтен стандард за квалитет на кафе и култура во светот, иновативна компанија која ги нуди најдобрите производи и места за уживање во нив, и благодарение на ова расте и станува лидер во врвно кафе.

illy кафе во зрно

ВИДИ ПРОИЗВОДИ

illy мелено кафе

ВИДИ ПРОИЗВОДИ

illy Nespresso капсули

ВИДИ ПРОИЗВОДИ

illy
Iperespresso капсули

ВИДИ ПРОИЗВОДИ

illy кафемати на капсули

ВИДИ ПРОИЗВОДИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *