illy® МЕЛЕНО КАФЕ

illy® Classico 250gr

Со деликатни ноти на карамела

КУПИ ОВДЕ

illy® Intenso 250gr

 Со нежни ноти на какао и суво овошје

КУПИ ОВДЕ

illy® Decaf 250gr

Кафе без кофеин, со ноти на карамела

КУПИ ОВДЕ

illy® Moka 250gr

Ароматично кафе со нежни ноти на јасмин

КУПИ ОВДЕ