illy® КАФЕМАТИ НА КАПСУЛИ

illy® Iperespresso Y3.3 E+C White

Минимален дизајн, компактна големина и едноставност при употреба. Пумпа од 19 bar, Моќност: 1000W, Напон: 230V, 50HZ

КУПИ ОВДЕ

illy®  Iperespresso Y3.3 E+C Red

Минимален дизајн, компактна големина и едноставност при употреба. Пумпа од 19 bar, Моќност: 1000W, Напон: 230V, 50HZ

КУПИ ОВДЕ

illy® Iperespresso Y3.3 E+C Black

Минимален дизајн, компактна големина и едноставност при употреба. Пумпа од 19 bar, Моќност: 1000W, Напон: 230V, 50HZ

КУПИ ОВДЕ

illy® Iperespresso Y3.2 E+C Amalfi Light Blue

Минимален дизајн, компактна големина и едноставност при употреба. Пумпа од 19 bar, Моќност: 1000W, Напон: 230V, 50HZ

КУПИ ОВДЕ

Francis Francis X7.1

Уживајте во незаборавно кафе направено со професионалната машинаа X7.1. Притисок од 15 bar, Моќност: 1200W, Напон: 230V, 50HZ

КУПИ ОВДЕ