КОИ СЕ illy?

Со ист сон уште од 1933 година – да го служи најдоброто кафе во светот.

 

 

Страста станува истражување, знаење и наука

 

Иновациите се длабоко развиени во illycaffè, враќајќи се на самиот почеток на компанијата. Можеби не е изненадувачки, но три од осумте трансформациски иновации во индустријата ги има развиено illy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *