illy ПРОИЗВОДИ

  illy – уникатна мешавина Одберете го вашиот тип на illy производ и препуштете се на убавината на квалитетно италијанско кафе. Најдоброто кафе кое природата може да го понуди – резултат на осумдесет години посветеност и грижа. illy има изградено свет на искуство, вкус, наука и уметност околу задоволството од совршена шолја кафе. illy има…

СЕКОЈ ДЕН, СЕКОЈ ГЕСТ

ЕДЕН МОЖЕ ДА НАПРАВИ РАЗЛИКА illy има еден сон Да го нудат најдоброто кафе во светот и насмевка на лицето на оние коишто го пијат. illy има една обврска Да промовираат стил на живот кој го почитува човекот и околината и да станат Carbon Neutral до 2033 година, за 100-годишнината од нивното основање. ИМАМЕ САМО…

КОИ СЕ illy?

Со ист сон уште од 1933 година – да го служи најдоброто кафе во светот.       Иновациите се длабоко развиени во illycaffè, враќајќи се на самиот почеток на компанијата. Можеби не е изненадувачки, но три од осумте трансформациски иновации во индустријата ги има развиено illy.                …

КАКО НИЕ ГО ПРАВИМЕ СВЕТОТ ПОДОБАР?

Научете повеќе за иницијативата Светски ден на општеството 2021. Да се направи разлика значи да се грижиме за нашата планета. За да имаме големо влијание, мора да започнеме од мали нешта. Споделете ги секојдневните активности во вашиот живот кои навистина прават разлика за нас и за околината. Означете #OneMakesTheDifference на вашите објави на социјалните мрежи…